loader
Foto

Galerie foto

Serialul „The Kennedys”, câștigător a patru premii Emmy, cu Greg Kinnear și Katie Holmes, din 11 februarie, la TVR Cultural

 TVR Cultural 

În fiecare weekend, de la ora 18.00, începând cu 11 februarie, telespectatorii TVR Cultural sunt invitați să urmărească serialul „Clanul Kennedy”, despre una dintre cele mai influente familii din politica americană a secolului XX.

 

Începând de duminică, 11 februarie, de la ora 18.00,  TVR Cultural le propune telespectatorilor serialul „Clanul Kennedy” („The Kennedys”, SUA, 2011), în regia lui Jon Cassar, cu o distribuție de neratat - Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson și Barry Pepper. Trailer-ul, aici.

(w882) Kennedys

Sursă foto: imdb.com

Miniseria este câștigătoare a patru premii Emmy - pentru cel mai bun actor într-o miniserie – Barry Pepper, pentru coafură, machiaj şi mixaj de sunet.

Serialul spune povestea uneia dintre cele mai influente familii din lume, cu toate victoriile şi tragediile personale trăite pe scena publică: rivalităţi fraterne, relaţii cu mafia, scandaluri cu droguri şi iubiri secrete. Un lung şir de crize sociale şi politice marchează preşedinţia lui John Fitzgerald Kennedy (Greg Kinnear) – mişcarea pentru drepturi civile, invazia din Golful Porcilor, criza rachetelor din Cuba, care a adus planeta în pragul războiului nuclear – culminând cu asasinarea preşedintelui (în 1963) şi a fratelui său, Robert „Bobby” Kennedy, procuror general și apoi senator, împușcat mortal în 1968.

(w882) Kennedys

Sursă foto: imdb.com

(w882) Kennedys

Sursă foto: imdb.com

 

#TVRfilm