loader
Foto

Vă invităm în „Primăverii", pe TVR3 - Un serial românesc dezvăluie cum se câștigă lupta pentru moștenire

 TVR3 

Urmărim zilnic câte două episoade ale unui serial românesc de comedie: de luni până vineri, de la ora 19.00, la TVR3. În distribuția producției TVR din 2018 îi puteți vedea pe Maia Morgenstern, Diana Cavallioti, Dragoş Huluba și Alex Conovaru.

 

„Primăverii" este o comedie în care sperăm ca telespectatorii să se regăsească. Povestea este ofertantă, chimia între actori perfectă, iar momentele amuzante se ţin lanţ. Mătuşa Florina, interpretată de actriţa Maia Morgenstern, aduce în casa ei din cartierul bucureștean Primăverii doi nepoţi, alături de familiile lor. Pentru a deveni moştenitorii imobilului estimat la 3 milioane de euro, rudele trebuie să stea alături de ea 10 ani şi să se supună regulilor casei”, povestește regizorul Laurențiu Maronese.

Maia Morgenstern, Diana Cavallioti, Dragoş Huluba, Alex Conovaru şi Corina Dănilă fac parte din distribuție. Regizorul Laurenţiu Maronese a lucrat pe baza scenariului semnat de Octavian Strunilă.

(w882) Primaverii

Producătorul tv al serialului este  Ştefan Stănescu.

„Dincolo de colaborarea cu marea actriţă Maia Morgenstern, sunt încântat că îi voi avea parteneri pe Diana Cavaliotti şi pe Alex Conovaru”, a spus Dragoş Huluba. În ceea ce priveşte personajul pe care îl va interpreta, actorul crede că este vocea raţională a întregii poveşti, ceea ce îl face interesant.

Diana Cavallioti dezvăluie că dă viaţă unui personaj care „încearcă, dar nu reuşeşte”. „Cu toţii avem câte o prietenă care se plânge de rudele soţului şi care ne face să zâmbim”, spune actriţa.

(w882) Primaverii

Din distribuţie mai face parte actorul Alexandru Conovaru, care este convins că telespectatorii vor fi cuceriţi atât de scenariul care este foarte bine scris, cât şi de „actorii grozavi şi cu simţul umorului”.

Pe lângă actorii din distribuţie, telespectatorii se vor bucura de episoade cu invitaţi speciali, printre care Mitică Popescu și Adrian Păduraru.

***

(w882) Primaverii

Producția TVR este din anul 2018.

Mai multe informații despre filmele și serialele de la TVR puteți afla aici.

 

#TVRfilm