loader
Foto

O comedie pentru întreaga familie, luni la TVR1

  TVR.RO  

Filmul american „Supraveghetorul" a fost recomandarea TVR1 pentru 3 aprilie, ora 22.00: o comedie în care campionul de wrestling Triple H joacă rolul de tată al tinerei Sally (Ariel Winter). | VIDEO    

 

Supraveghetorul (The Chaperone – SUA, 2011), în regia lui Stephen Herek, a fost propunerea TVR1 pentru seara de luni.

Paul Levesque, Kevin Corrigan, Ariel Winter, Annabeth Gish și Yeardley Smith fac parte din distribuția acestei comedii.

(w882) Supraveghe

După o carieră de spărgător de bănci, Ray Bradstone s-a hotărât să se dea pe brazdă, să nu se mai certe cu fosta nevastă şi, mai ales, să se ocupe mai mult de fetiţa lui, Sally. Dar, cum nu-şi găseşte atât de uşor o slujbă cinstită, Ray acceptă să participe la un ultim jaf împreună cu gaşca lui. Şi totuşi, în ultima clipă, se răzgândeşte, preferând să supravegheze clasa lui Sally într-o excursie şi lăsându-şi baltă partenerii de jaf, care abia aşteaptă să se răzbune.

Cum a împăcat Ray rolul de tată, într-o excursie cu clasa alături de fiica lui, cu așteptările amicilor din bandă, am aflat luni la TVR1.

(w882) Supraveghe

Pe Ariel Winter, cinefilii au remarcat-o în serialul american Modern Family, în rolul Alex Dunphy.

Paul Levesque este cunoscut mai ales ca Triple H, wrestler profesionist, multiplu campion mondial. El are la activ sute de apariții în programe de televiziune și filme cu wrestling.

Stephen Herek a realizat în principal filme de televiziune, ca regizor și producător. Filmul Mr. Holland's Opus din 1995 i-a adus lui Richard Dreyfuss, pe care regizorul american Herek l-a distribuit în rolul principal, două nominalizări - la Oscar și Globurile de Aur.


Filmul „Supraveghetorul" de la TVR1 a putut fi urmărit online pe TVR+, de pe teritoriul țării, la ora difuzării - luni, 3 aprilie, ora 22.00.

Credit foto: imdb.com - © 2011 - Samuel Goldwyn Films

***

Mai multe informații despre filmele programate la TVR aflați aici.

 

#TVRfilm