loader
Foto

Marele blond, în două comedii la TVR2 | VIDEO

  TVR.RO  

Duminică, 16 aprilie, orele 13.00 și 20.00, la TVR2, am urmărit peripeţiile lui Pierre Richard, însoţite de coloana sonoră compusă de Vladimir Cosma şi interpretată la nai de Gheorghe Zamfir. Vedem comediile „Marele blond cu un pantof negru" (Le Grand Blond avec une chaussure noire – Franţa, 1972) și  "Întoarcerea marelui blond" (Le retour du grand blond-Franţa, 1974).

 

Ora 13.00, „Marele blond cu un pantof negru" (Le Grand Blond avec une chaussure noire – Franţa, 1972).

Regia: Yves Robert; Cu: Pierre Richard, Jean Rochefort, Mireille Darc, Bertrand Blier.

Şeful serviciului francez de informaţii (Jean Rochefort) duce o luptă acerbă împotriva adjunctului său şi încearcă să-i întindă o capcană, sugerându-i să urmărească îndeaproape un periculos spion străin. În realitate, spionul cu pricina, pe nume Francois Perrin (Pierre Richard), a fost ales la întâmplare din mulţimea de la aeroport şi este un violonist inofensiv şi teribil de distrat.

(w882)
Perrin habar n-are ce i se întâmplă şi îi ignoră cu desăvârşire pe agenţii care-l supraveghează, ceea ce îi convinge pe aceştia că omul este un adevărat expert în operaţiunile sub acoperire.

.
Ora 20.00 "Întoarcerea marelui blond" (Le retour du grand blond-Franţa, 1974) - PREMIERĂ.

Regia: Yves Robert Cu: Pierre Richard, Jean Rochefort, Mireille Darc, Jean Carmet.

După nenumărate aventuri, "Marele Blond" Francois Perrin (Pierre Richard) se bucură de vacanţă în Brazilia, cu vioara, pantoful lui negru şi frumoasa Christine. Serviciile de informaţii, în schimb, nu se odihnesc niciodată.

(w882)
Bietul violonist aiurit se trezeşte din nou implicat în intrigi din care nu pricepe nimic, ba chiar devine ţinta unui atentat pus la cale de colonelul Toulouse (Jean Rochefort).
.
(w882)

 

 

#TVRfilm