loader
Foto

Galerie foto

„Fiica regelui”, noul serial coreean de la TVR 1 | VIDEO

 TVR1 

Drama istorică ce împleteşte istoria zbuciumată a regatului Baekje cu povestea emoţionantă a tinerei prinţese Soo Baek-hyang a început la TVR 1 pe 7 februarie. Serialul „Fiica regelui” se difuzează în premieră, de luni până vineri, de la ora 16.45.

 

La începutul secolului al VI-lea, pe vremea celor trei vechi regate coreene, generalul Yung devine conducătorul regatului Baekje, după ce fostul rege este ucis în urma unui complot de la curte. Împrejurări dramatice îl despart pe Yung – devenit regele Muryeong, al 25-lea rege al Baekje – de Chae-hwa, femeia pe care o iubeşte şi care îi poartă copilul.

(w882)

(w882)

Regele îşi creşte fiul vitreg, pe Myeong-nong (rol interpretat de Cho Hyun-jae), cel care mai târziu va deveni Regele Seong. Tânărul este rece ca gheața când se ocupă de chestiuni de stat, dar generos și blând cu oamenii săi. El riscă totul pentru a-l ajuta pe regele Muryeong să-i redea regatului Baekje gloria trecută.

(w882)

(w882)

Bunul mers al domniei este subminat de uneltirile lui Jin-moo (actorul Jeon Tae-soo), un individ rebel, afemeiat și răsfăţat. El este singurul fiu rămas al regelui Dong-sung, care fusese asasinat. Întrucât este considerat inapt să conducă, înalții miniștri decid să-l elimine. După ce regele Muryeong preia tronul pe care a stat cândva tatăl său, el dezvoltă o ură profundă față de regele Muryeong și Myeong-nong și așteaptă cu răbdare să răzbune moartea tatălui său...

(w882)

Mica Seol-nan, fiica regelui Muryeong, se naşte şi creşte, aşadar, într-o casă modestă, în regatul din apropiere, Gaya, împreună cu sora ei vitregă, Seol-hee, fără să-şi cunoască adevărata identitate. Cele două fete sunt diferite ca ziua şi noaptea: Seol-nan (interpretată de actriţa Seo Hyun-jin), veselă şi blândă, se bucură de viaţa ei simplă în mijlocul naturii, în timp ce ambiţioasa Seol-hee (interpretată de actrița Seo Woo), o tânără de o frumuseţe fără egal, visează la averi şi titluri importante.

(w882) sora

(w882)

Pe patul de moarte, mama lor mărturiseşte secretul identităţii lui Seol-nan, dar singura care o aude este Seol-hee, iar aceasta profită de ocazia nesperată şi fuge în capitala regatului, dându-se drept prinţesă. Între timp, adevărata fiică a regelui crede că sora ei a fost răpită şi jură că va face orice pentru a o regăsi. Soarta îi îndreaptă paşii tot către palatul regal, unde va deveni o mare luptătoare, conducând grupul secret de spionaj Bimun şi ajutându-şi ţara în război, înainte să-şi descopere trecutul şi adevăratul nume: Soo Baek-hyang.

(w882)

(w882)

(w882)

Povestea ei o urmărim de-a lungul celor 54 de episoade ale serialului „Fiica regelui” (THE KING'S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG – Coreea de Sud, 2014). Regia este semnată de Lee San-yeob şi Choi Joon-bae. „Fiica regelui” se vede la TVR 1 din 7 februarie, de luni până vineri, de la ora 16.45.

 

 

 

#TVRfilm