loader
Foto

Galerie foto

„Fără scăpare”, un clasic cu Alain Delon, la „Telecinemateca” | VIDEO

 TVR1 

Alain Delon a intrat în acţiune la Telecinemateca, în rolul mafiotului Tony Arzenta. Pe 11 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

Tony Arzenta, asasin plătit al mafiei din Milano, vrea să se retragă din „afaceri” ca să poată avea grijă de familie. Şefii lui decid să-l elimine, pentru că deţine prea multe informaţii despre ei, dar ajung să-i ucidă, în schimb, soţia şi copilul. Arzenta porneşte într-o cruntă campanie de răzbunare, care-l poartă prin mai multe oraşe ale Europei. Din Sicilia la Paris, Hamburg sau Copenhaga, acţiunea filmului plimbă telespectatorii prin cele mai luxoase hoteluri europene.

(w882)

(w882)

(w882)

Hăituit de mafie, Tony încearcă disperat să salveze ce i-a mai rămas din familie şi să răzbune moartea celor dragi cu ajutorul puţinilor prieteni care i-au mai rămas fideli.

(w882)

(w882)

Alain Delon, Richard Conte şi Carla Gravina fac parte din distribuţia filmului pe care l-ați urmărit sub genericul „Telecinemateca”. Purtând semnătura regizorului Duccio Tessari, filmul de acţiune Fără scăpare” (TONY ARZENTA – Italia, Franţa, 1973) a fost marţi, 11 iunie, de la ora 21.00.

 

 

#TVRfilm