loader
Foto

Capcanele seducţiei, la TVR 1 | VIDEO

 TVR1 

Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 21.00,  la TVR 1, vedem o dramă romantică cu o distribuţie de excepţie: Gillian Anderson, Angelina Jolie, Ellen Burstyn, Sean Connery, Ryan Phillippe, Madeline Stowe.

 

Regia filmului „Capcanele seducţiei (Playing by Heart – SUA, 1998) este semnată de Willard Caroll.

În Los Angeles-ul contemporan şi adesea alienant, cupluri se fac şi se desfac, familii se destramă şi se împacă, oameni de toate vârstele, cu stiluri de viaţă diferite, sunt în căutarea iubirii. Efectul acesteia asupra existenţei fiecărui personaj este profund şi dă naştere unor situaţii emoţionante, mai ales când oamenii încearcă să definească în mod concret sentimente care nu se lasă "închise" în cuvinte.

 

(w882)

După 40 de ani de căsnicie, Paul şi Hannah se află într-un punct critic al relaţiei lor: Hannah a descoperit la Paul fotografia unei femei şi este convinsă că aceasta este dovada că soţul ei a înşelat-o. Nici relaţiile personajelor mai tinere nu sunt mai puţin complicate: Gracie se „răsfaţă” cu mici escapade sexuale, în timp ce bărbatul ei agaţă femei în baruri, Meredith a divorţat deoarece soţul ei era homosexual, iar Joan se îndrăgosteşte de un tânăr misterios şi foarte reticent la avansurile ei.

 

#TVRfilm